Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ansvarsfraskrivelse

Din tilgang til og bruk av innholdet på haglandfinans.no er underlagt følgende vilkår og betingelser.

Vilkår og betingelser

Korrekt informasjon

Våre nettsider er under konstant utvikling, og innholdet på nettsiden kan endres uten varsel. Mens Hagland Finans gjør sitt ytterste for å sikre at innholdet på haglandfinans.no er korrekt, kan Hagland Finans ikke godta ansvaret for nøyaktigheten av alt innhold på et gitt tidspunkt.

Sikkerhet

Hagland Finans gjør sitt ytterste for å sikre at datamaskininfrastrukturen er fri for virus, men tar ikke ansvar for skade forårsaket av virus som er anskaffet via haglandfinans.no.

Personlig ikke kommersiell bruk

Du kan laste ned, dele, kommentere på, referere til eller skrive ut informasjon fra dette nettstedet for personlig ikke-kommersiell bruk.

Kommersielle formål

Du kan ikke distribuere eller bruke innholdet fra dette nettstedet for kommersielle formål, medregnet tekst, bilder, audio og video uten skriftlig tillatelse fra Hagland Finans. Du bør regne med at alt du ser eller leser på dette nettstedet har copyright med mindre annet er gjort kjent, og kan ikke benyttes med unntak av det som står beskrevet i disse vilkår og betingelser eller i teksten på nettstedet, uten skriftlig tillatelse fra Hagland Finans.

Blogg

Deler av innholdet på dette nettstedet er den spesifikke forfatterens mening og er ikke uttalelser om råd, mening eller informasjon fra Hagland Finans.

Varemerket

Logoen, navnet og all grafikk på haglandfinans.no er varemerker for Hagland Finans. Bruk, reproduksjon, kopiering eller omfordeling av varemerker, uten skriftlig tillatelse fra Hagland Finans er forbudt. Alle andre varemerker eller servicemerker som vises på nettstedet, er merkene til deres respektive eiere.