Jostein Aksdal Daglig leder ja@hagland.com 52 70 12 99 950 04 975
Lillian Grønnestad Nestleder og autorisert regnskapsfører lg@hagland.com 52 70 12 73 906 72 722
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt

Personvernerklæring

Hagland Finans følger norsk personvernlov. Vår personvernerklæring gjelder for våre nettsider haglandfinans.no og for våre nyhetsbrev. 

Dersom du ønsker å lese mer om den norske personvernloven kan du gjøre det på Datatilsynets sider.

Bruk av informasjonskapsler/cookies for analyse

Hagland Finans benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies, for å innhente ikke-personlig informasjon om adferdsmønster og for å analysere brukeradferd.

En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. En cookie er altså ikke et program og kan ikke inneholde virus, den kan heller ikke benyttes til å identifisere deg.

Følgende informasjonskapsler brukes på haglandfinans.no:

Google Analytics

Hagland Finans benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her, eller du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics her.

Hvilke personopplysninger som behandles hos oss

Hagland Finans samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, adresse, telefonnummer eller opplysninger om personlige betalingskort for utsendelse av nyhetsbrev eller for at du skal kunne besøke våre nettsider.

Informasjon som hentes inn hos oss, er:

/Nyhetsbrev

Navn og e-post adresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

/Nettside

Informasjon om din bruk av nettsiden, herunder hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan vi bruker personopplysningene

/Nyhetsbrev

Kontaktinformasjonen som samles inn brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om bransjenytt, nytt fra Hagland Finans eller andre selskaper i Hagland-konsernet og/eller viktige endringer som skjer i økonomi- regnskapsbransjen og som vi tror du har interesse av å lese.

Informasjonen om din respons knyttet til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse, basert på hvor hyppig du åpner nyhetsbrevet, dine lenkeklikk og eventuelle utmeldinger.

/Nettside

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov og din intensjon med besøket til haglandfinans.no.

Vårt mål er at du enkelt skal finne den informasjonen du leter etter og at sidene våre skal være nyttige og intuitive.

Hvordan personopplysninger hentes inn 

/Nyhetsbrev

Opplysninger samles inn via et digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – hvor dette må aktivt fylles ut digitalt.

Vi samler også inn opplysninger på muntlig forespørsel og ved samtykke fra eksisterende kunder.

/Nettside

Opplysninger samles inn ved hjelp av cookies på nettstedet – hvor data samles automatisk.

Hvordan personopplysninger lagres

/Nyhetsbrev

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos MailChimp.

Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for et fåtall ansatte i Hagland Finans.

/Nettside

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i informasjonskapsler/cookies – hvor vi benytter oss av Google Analytics for å gjøre analyser.

Frivillig samtykke

/Nyhetsbrev

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. Vi i Hagland Finans er derfor pliktig til å spørre om ditt samtykke for å kunne sende deg nyhetsbrev, og du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og dermed bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger.

/Nettside

De fleste nettlesere er automatisk innstilt på å godta cookies, hvor du da ved å besøke våre nettsider automatisk vil samtykke til at disse lagres i din nettleser.

Hvis du foretrekker kan du manuelt sette din nettleser til å avvise cookies, eventuelt kan du velge å kun avvise tredjeparts cookies. Du vil likevel kunne besøke nettsidene våre, men med begrenset funksjonalitet.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta gjerne kontakt med oss!