Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Rådgivning

Er du i oppstartsfasen av å etablere egen bedrift, eller har din bedrift vært godt etablert i en årrekke? Kanskje har du tenkt på å utvide bedriften din gjennom oppkjøp, eller vurderer du å selge? Uavhengig av hvilken situasjon din bedrift befinner seg i, tilbyr vi tjenester innenfor rådgivning som kan hjelpe deg med dine problemstillinger.

Hagland Finans – vi tilbyr rådgivningstjenester som kan hjelpe deg med dine utfordringer

Rådgivning knyttet til dine utfordringer

Det vil stadig dukke opp utfordringer og problemstillinger som man kanskje ikke har vært borti før, og som man derfor blir usikker på hvordan best mulig skal håndteres. Når det skjer med deg, ønsker vi å være din rådgiver og sparringspartner – uansett hva det er som er situasjonen i din bedrift. 

Våre rådgivningstjenester

Vi er trygge på at vi kan tilby deg bistand med de problemstillingene du måtte stå overfor gjennom vårt brede spekter av tjenester knyttet til rådgivning. Ta gjerne kontakt, eller les mer om våre rådgivningstjenester her:

Vi kan bli din rådgiver!

Basert på vår kompetanse og erfaring innenfor en rekke relevante områder, bistår vi deg uavhengig av hvilken situasjon din bedrift befinner seg i – og selvfølgelig i den grad du selv ønsker og har behov for det.

Avhengig av kompleksiteten i problemstillingene dine trekker vi om nødvendig inn eksperter, blant annet revisor og advokatkontor, for at du skal føle deg trygg på at vi ivaretar alle aspekter som er av betydning. Det gjør at vi kan tilby deg helhetlige rådgivningstjenester – for at din bedrift skal stå trygt og sterkt i sitt marked.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan våre tjenester innenfor rådgivning kan hjelpe deg med dine utfordringer.