Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Spørsmål? Anna Serina Kringelandask@hagland.com52 70 12 82
Bransjeløsninger

Butikk

Vi hjelper deg med økonomi, regnskap og lønn for din butikk. Slik kan du sikre god oppfølging for en mest mulig effektiv drift.

Hagland Finans – vi hjelper deg med økonomi, regnskap og lønn for din butikk

Oppfølging av din butikkdrift

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en bred kompetanse innen regnskap og lønn for butikker. Ved å engasjere en av våre erfarne regnskapsførere, vil du få god oppfølging av din butikkdrift. Våre systemer gir deg tilgang til en løpende oversikt som gir deg grunnlag for at du kan styre butikken mot bedre inntjening.

Vi er medlem av Haugesund Sentrum og synes det er viktig å kunne bidra til at vi har et levende sentrum i regionen. Driver du bedrift eller butikk i sentrum? Ta gjerne kontakt med oss!

Kassasystem

Alle som selger over disk må ha en eller annen anordning for å registrere salgene. Å kjøpe riktig kassasystem er et viktig valg fordi du antakelig må leve med systemet i flere år. Det finnes mange databaserte kassasystemer på markedet og det kan være en omfattende prosess å finne det kassasystemet som er riktig for deg. Våre regnskapssystem har integrasjon mot de fleste kassasystemer hvor kasseoppgjøret blir automatisk sendt inn.

Fra 1. januar 2017 må ethvert kassasystem som skal tilbys på det norske markedet tilfredsstille kravene i Kassasystemlova og forskriften som skal fastsettes til loven. Bokføringspliktige selskaper må ha tatt i bruk nye kassasystemer fra 1. januar 2019.

Effektiv lagerstyring for din butikk

Det er viktig at du har god kontroll på din lagerstyring til enhver tid. Det gir deg oversikt over om det er på tide å bestille nye varer, hvilke varer som selger best og hvilke du ikke har omsetning på. Dersom det er for lite varer tilgjengelig på bakrommet kan det naturligvis få konsekvenser for salget. Samtidig kan et overfylt varelager bety at for mange penger er bundet opp i varer som blir liggende lenge og ikke blir solgt.

Effektiv lagerstyring hjelper deg å få et godt omløp på varelageret og hjelper deg å selge de riktige varene – noe som kan forbedre butikkens inntjening og din betalingsevne (likviditet). Spør oss gjerne om råd!

Vanlige tjenester for butikkdrift
 • 2
  Regnskap med nyttige rapporter
 • 1
  Lønn og timelister
 • 3
  Lagerstyring og kassasystem
 • 0
  Likviditetsstyring
 • 4
  Økonomisk analyse

Nyttig lesing

Du som driver med butikkdrift har mye å holde styr på, men vi i Hagland Finans ønsker å være din støttespiller mot en mer effektiv og lønnsom hverdag.

For å bistå deg med dette samler vi nyttig informasjon under – i håp om at dette kan inspirere og hjelpe deg med dine utfordringer i din butikk. Ta gjerne en titt! 


Referansekunder innen butikk

 • Slideshow
  Vi er stolt regnskapsfører for Lervik Ur! Daglig leder er Rolf Terje Lervik
 • Slideshow
  Rolf Terje Lervik er utdannet urmaker, og lever og ånder for faget sitt
 • Slideshow
  Lervik Ur satser på høy fagkunnskap for å gi de beste kundeopplevelsene
 • Slideshow
  Macron Norge er en stor kunde hos oss, og leverer klubbutstyr til all idrett.
 • Slideshow
  Martin Fauskanger er daglig leder, og har vært med siden oppstart.
 • Slideshow
  Vi hjelper Macron med digitalisering av alle deres økonomifunksjoner.
1/0

Mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med din butikkdrift, eller se en oversikt over alle våre tjenester