Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Lønn og personal

For at du skal kunne fokusere på din virksomhets kjerneområder tilbyr vi oss å være din lønns- og personaladministrasjon. Om du har enkle eller mer komplekse behov knyttet til lønn og personal spiller ingen rolle – du kan i alle tilfeller overlate ansvaret til oss hvor vi gjennom vår oppdaterte kunnskap bistår deg med dine behov.

Hagland Finans – vi kan være din administrasjon innen lønn og personal

Hvorfor sette ut funksjoner knyttet til lønn og personal?

Som arbeidsgiver påtar du deg et stort ansvar overfor ansatte – og arbeidsoppgavene er mange. I tillegg til at du som bedriftsleder må forholde deg til et omfattende regelverk knyttet til lønn og personal, må du også ha kontinuerlig fokus på de menneskelige aspektene rundt lønns- og personalhåndtering for å sikre tilfredsheten blant arbeidstakerne – da ansatte veldig ofte er opptatt av lønns- og personalpolitikk.

Uavhengig av om du ønsker hjelp til hele eller deler av dine lønns- og personalfunksjoner eller om du kun har behov for en sparringspartner kan du være trygg på at vi ivaretar dine lønns- og personalfunksjoner på en profesjonell måte. 

Våre tjenester knyttet til lønn og personal

Vi har solid erfaring med problemstillinger knyttet til alle lønns- og personalfunksjoner. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med, eller les mer om våre tjenester innenfor området her:

Mer nyttig informasjon om lønn og personal