Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Bransjeløsninger

Frisør

Vi har en stor andel kunder som er tjenesteytende bedrifter, der i blant frisørvirksomhet. Slik kjenner vi godt til aktuelle utfordringer for deg som jobber som frisør. 

Hagland Finans - vi tilbyr tjenester til deg som er frisør for å lette dine utfordringer
Hagland Finans – vi tilbyr tjenester til deg som er frisør for å lette dine utfordringer

Som en del av vår satsing på rådgivningstjenester har vi gleden av å tilby vår egen frisør-økonom! Arbeider du som frisør, og har behov for bistand for en mer effektiv og lønnsom drift? Ta gjerne kontakt med oss!

Vi kjenner frisørenes behov

Frisørbransjen kjennetegnes av stor arbeidsbelastning i hurtig tempo, samt et presset prisnivå. Derfor er det ekstra viktig for deg som driver frisørsalong å ha fokus på områder som kan lette utfordringer knyttet til nettopp arbeidssituasjon og prispress.

Fokus på å jobbe smartere

Som frisør med egen salong bør du ha fokus på enkle tiltak for å jobbe smartere. Viktige fokusområder handler ikke bare om om tiltak som direkte øker inntekter og reduserer kostnader gjennom for eksempel fokus på riktig prising av tjenester, kundelojalitet og ved å unngå produktsløsing. Slike fokusområder er definitivt viktige, men for å kunne jobbe smart i hverdagen er det i tillegg essensielt å sikre effektive regnskapsrutiner og systemer.

Gjennom våre regnskapstjenester og rådgivningstjenester vil du få hjelp til å kartlegge hvilke områder du bør fokusere på for å kunne jobbe smartere – enten det er tiltak for å øke inntekter, bli bevisst på hvordan du kan redusere kostnader, eller valg og implementasjon av riktige elektroniske løsninger for din bedrift. Uavhengig av hva som viser seg å passe deg og din bedrift vil du fremover kunne bruke tiden din på det du kan best – nemlig å utøve frisøryrket.

Gode arbeidsavtaler gir godt grunnlag 

For å kunne jobbe smartere, bør godt utarbeidede arbeidsavtaler ligge i bunn. Her inngår blant annet avklaringer rundt arbeidstid, noe som er et viktig punkt for optimal kapasitetsutnyttelse i din frisørsalong. Dette er viktig for å sikre god inntjening, men også for å unngå unødig høyt sykefravær som følge av for stor arbeidsbelastning. 

Vi bistår deg gjerne med å utarbeide arbeidsavtaler mellom deg og de ansatte i din salong – for å sikre at disse inkluderer viktige områder som arbeidsavtaler i bransjen for frisør bør ta høyde for.

Valg av selskapsform

De fleste bedrifter innen bransjen for frisør velger å etablere seg som et enkeltmannsforetak, mens et fåtall av frisørvirksomhetene etableres som aksjeselskap. Vi har mye kunnskap om hva en bør tenke på ved valg av selskapsform, og vet også når det er på tide å vurdere å endre selskapsform.

Les mer om valg av selskapsform, eller ta kontakt for mer informasjon.

Hagland Finans - vi tilbyr vår egen frisør - økonom!
Hagland Finans – vi tilbyr vår egen Frisør-økonom!


Vi tilbyr våre kunder en egen frisør-økonom!
Som en del av vår satsing på rådgivningstjenester har vi gleden av å tilby vår egen frisør-økonom. 

Frisør-økonomen har selv bakgrunn som frisør med egen salong.

Med sin bakgrunn og økonomiske kompetanse vil Frisør-økonomen kunne hjelpe deg og din frisørvirksomhet på de områdene hvor du har behov for det.

Følg gjerne Frisør-økonomen på Facebook, hvor du som frisøreier jevnlig vil få gode økonomiske råd og dermed enkelt vil kunne holde deg oppdatert på hva som skjer i bransjen og hvordan du bør forholde deg til det!


Frisør-økonomen dekker dine behov

Om du kun har behov for «vanlige» tjenester knyttet til din frisørdrift, eller om du har mer komplekse problemstillinger – vil Frisør-økonomen bistå deg for at din frisørsalong skal kunne øke bli mer effektiv og gi økt lønnsomhet. 

Vanlige tjenester for frisørvirksomhet
 • 2
  Regnskap med nyttige rapporter
 • 1
  Lønn og timelister
 • 3
  Kassasystem
 • 0
  Likviditetsstyring
 • 4
  Økonomisk analyse

Nytting lesing 

Du som er frisøreier har mye du må holde styr på. Frisør-økonomen ønsker å være din støttespiller mot en mer effektiv og lønnsom hverdag, og vil derfor samle nyttig informasjon til deg for å bistå med dette. 

Innleggene under kan hjelpe deg som driver innenfor frisørbransjen med dine utfordringer, i tillegg til at de kan hjelpe deg med å se nye muligheter. Ta gjerne en titt!


Referansekunder innen frisør

 • Slideshow
  Vi har vært stolt regnskapsfører for Gemini frisør gjennom 20 år!
 • Slideshow
  Hos Gemini frisør er kunden alltid satt i fokus.

 • Slideshow
  Gemini frisør tilbyr moderne lokaler på Amanda Storsenter.
 • Slideshow
  Gemini frisør har 9 ansatte til å betjene sine mange kunder.
1/0


Mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan Frisør-økonomen kan hjelpe deg – uavhengig av om du har generelle eller spesielle behov knyttet til din frisørdrift. 

Du kan også se oversikt over alle våre tjenester.