Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Digitaliser din frisørsalong!

Visste du at som næringsdrivende frisør, kan du spare mye tid og ressurser på å digitalisere den administrative delen av frisørdriften din? Mange frisørsalonger har allerede tatt i bruk digitale plattformer og hjelpemidler for å få en mer effektiv frisørdrift.

Frisør-økonomens skreddersydde regnskap

Frisør-økonomens skreddersydde regnskap for frisører

Bruker du som næringsdrivende frisør unødvendig tid på å sende inn salgsrapporter, leverandørfaktura, kvitteringer etc. til regnskapsfører?  

I så fall kan jeg anbefale deg Frisør-økonomens digitale løsninger, dette er et regnskap som er skreddersydd og tilpasset frisørbransjen.  Regnskapsløsningen er både enkel og tidsbesparende for deg som salong-/dagligleder. Jeg sørger for at du får et kvalitetsmessig utført regnskap, mens du kan bruke mer tid til på det du er aller best til – å klippe og behandle kunder i frisørsalongen.   

Kort fortalt om prosessene bak Frisør-økonomens regnskapsløsning

  • Kassasystem integreres mot regnskap, dvs. at du ikke trenger å sende kasserapporter
  • Leverandører sender inngående fakturaer digitalt og direkte inn til regnskapet, enten via EHF eller Pdf.
  • For andre kontantkjøp til frisørsalongen som kaffe, sjokolade etc., sendes kvitteringen enkelt og kjapt til regnskapet ved å ta bilde av kvitteringen via regnskapets unike mobil app.
  • Når det gjelder betaling av fakturaer til dine leverandører, så slipper du manuelle registreringer av bankkonto og KID nummer. Faktura godkjennes og sendes direkte via en mobil app.

Som jeg har beskrevet over, vil alt regnskapsinformasjon og dokumenter sendes direkte inn i regnskapet via digitale overføringer. Du vil også kunne få fullt innsyn i dine regnskapsdata på web.

Hvis du synes dette høres veldig komplisert og teknisk ut, så kan jeg avkrefte dette. Hvis du er bruker av Snapchat, Instagram og Facebook er du allerede kvalifisert som bruker av Frisør-økonomens regnskapsprogram. Det eneste du trenger å gjøre når du er registrert som kunde hos oss, er å laste ned en tilhørende regnskaps app på din mobiltelefon. Via appen kommuniserer du enkelt og effektivt med meg og regnskapet. Skulle du trenge å hente opp en leverandørfaktura for å sjekke priser, kan denne enkelt hentes frem via appen.

Summen av alle disse handlingene = Regnskap i sanntid.

Ønsker du mer informasjon om Frisør-økonomens regnskapsløsning? Ta kontakt med meg for en uforpliktende og gratis samtale!

/Frisør- økonomen – Bente