Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Regnskap

De aller fleste som driver bedrift må føre regnskap i henhold til norsk regnskapslov. Siden regnskapet danner grunnlaget for de fleste lovpålagte oppgaver som skal leveres til myndighetene er det viktig å ha gode rutiner fra starten av.

Hagland Finans tilbyr komplette tjenester innen regnskap
Hagland Finans – vi tilbyr en rekke regnskapstjenester til deg og din bedrift

Regnskap som verktøy 

I Norge er det et krav om at regnskapsinformasjon skal være offentlig tilgjengelig.

I tillegg til at regnskapet er et viktig styringsverktøy for alle bedrifter, vil et korrekt og ajourført regnskap være avgjørende for å kunne ivareta dagens rapporteringskrav til offentlige myndigheter.

Dine regnskapsplikter avhenger av din virksomhet

Norsk regnskapslov setter rammene for hvordan du plikter å dokumentere og stille opp kontoene i regnskapet ditt, samt hvordan dokumentasjonen skal systematiseres.

De fleste bedrifter i Norge har en rekke plikter overfor myndighetene når det kommer til regnskap. De vanligste pliktene er bokføringsplikt og regnskapsplikt, plikt til bruk av reskontro og plikt til systematisering av dokumentasjon.

Vi kan bli din regnskapsfører!

Du kan velge å føre regnskapet selv, men dersom du ikke har god kjennskap til regelverket kan være en fordel å bruke en regnskapsfører.

Hvis du er usikker på hva som er den beste løsningen for deg, kan du eventuelt benytte deg av en regnskapsfører i en startfase, for deretter å gjøre mer av jobben selv etter hvert som du blir trygg på dette.

Dersom du ønsker hjelp til regnskapet ditt hjelper vi deg gjerne. I samråd med deg vil vi finne den mest hensiktsmessige arbeidsdelingen mellom oss som regnskapsbyrå og deg som kunde.

Basert på vår kompetanse og erfaring innenfor regnskapsførsel, bistår vi deg uavhengig av hvilken bransje din bedrift tilhører og kompleksiteten knyttet til regnskapet i din bedrift. Vi sørger for at ditt regnskap til enhver tid er oppdatert og tilgjengelig for deg.

Våre regnskapstjenester

For mer informasjon om hvordan våre regnskapsførere kan hjelpe deg med regnskapet ditt – ta gjerne kontakt eller les mer om våre tilbudte regnskapstjenester her:


Mer nyttig regnskapsinformasjon

For mer informasjon om regnskap, se under: