Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Unngå forsinkelsesgebyrer eller tvangsmulkt

Er du som næringsdrivende stresset over de ulike fristene som skal overholdes, og huskes på i forbindelse med regnskap og lønn? Senk skuldrene, vi har laget en regnskapskalender over de viktigste fristene for deg som næringsdrivende. Denne kan enkelt lastes ned på din mobil.

Enten det er i forbindelse med A-melding, forskuddstrekk (skatt) eller momsfrister er det lurt å ikke la dette gå i glemmeboken. I så fall kan det fort bli dyrt for din bedrift.  Skatteetaten tar dessverre ikke hensyn til forglemmelser, ferie eller fridager.

Skulle du være så uheldig å glemme å levere rapporteringsgrunnlag til din regnskapsfører, slik at det blir forsinket innlevering av overnevnte pliktig rapporteringer. Vil det fort påløpe unødvendige kostnader for din frisørsalong. Enten i form av rentegebyrer eller tvangsmulkt.

Få bedre kontroll med regnskapskalenderen

Frisør-økonomen er selvfølgelig opptatt av at du som næringsdrivende frisør, skal slippe å la deg slippe å stresse med å huske slike frister. Og selvfølgelig unngå unødvendige kostnader. Vi i Hagland Finans har derfor laget en regnskapskalender over de viktigste fristene gjennom regnskapsåret. Kalenderen kan enkelt lastes opp til din telefon, slik at du får automatisk påminnelse. Åpne Regnskapskalenderen her

Ta gjerne kontakt dersom du har behov for mer informasjon omkring dette eller andre tema.

Riktig god helg til deg!

/Frisør-økonomen – Bente