Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Arrangement

Frisør-økonomens fagkveld

Dato: 13/02/2019

Tidspunkt: 18:00-21:00

Sted: Hagland Finans, inngang Strandgata 170, Haugesund


Beskrivelse:

Hvordan påvirkes en frisørs arbeidsdag av digitalisering? Det sier seg selv at digitalisering alene ikke kan erstatte selve håndverkeryrket, frisøren skal fortsatt skape frisyrer og yte kundeservice.  For en frisørgrunder er ikke digitalisering et mål i seg selv, likevel vil det være et svært sentralt virkemiddel som vil bidra til en langt mer effektiv og lønnsom frisørdrift.

Ved å benytte de ulike digitale virkemidlene som for eksempel digital markedsføring innen sosiale medier, digitale kasseløsninger og digitale regnskapsløsninger kan dette bidra til økt lønnsomhet for din frisørsalong, men først må du ha kunnskap og forståelse om hvordan dette kan utnyttes maksimalt. For at du skal kunne ha denne muligheten har Frisør-økonomen derfor invitert flere dyktige forelesere til en fagkveld for frisører, de ulike foreleserne vil gi inspirasjon og informasjon i løpet av kvelden slik at du kan bli en langt bedre bruker innenfor disse områdene. 


Kan digitalisering bidra til effektivisering av frisørens arbeidshverdag?

Uansett om du en frisørgrunder som er sånn passe opptatt av digitalisering i hverdagen, eller om du er i over gjennomsnittet opptatt av dette, så vil du ha stor glede av denne fagkvelden. Dette blir en kveld med masse faglig påfyll omkring smart og effektiv frisørdrift, pluss en del informasjon om virkemidler som kan bidra til økt omsetning i din frisørsalong. 

Flere spennende aktører vil være tilstede og holde innholdsrike foredrag. 


Program for kvelden:

Påmelding:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.