Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kravia – vår partner på innfordring

Hagland Finans har inngått et samarbeid med Kravia, for å kunne tilby gode og effektive tjenester for betalingsoppfølging og innfordring.

Hagland Finans velger Kravia som partner på innfordring

Gode prosesser for oppfølging av betalinger og forfalte fordringer er svært viktig for å sikre god likviditet. Vi utvider med dette verktøykassen vår for å kunne levere enda bedre tjenester til deg som kunde.

Løsningen er bygget slik at vi får samme oversikt over utestående, der vi hele tiden vil ha full oversikt over forfalte fakturaer og hva som er i innfordringsprosess direkte i regnskapssystemet.

Slik fungerer Kravia

Kravia kan enten hente forfalte fakturaer kontinuerlig fra regnskapssystemet og sette i gang prosessen automatisk, eller klient / regnskapsfører kan velge hvilke saker det skal startes inkasso på.

Når sakene er startet kan saksgangen følges hele veien i regnskapssystemet, helt ned til hver enkelt aktivitet (SMS, telefon m.m.). Ved behov for mer informasjon ligger all korrespondanse, fakturakopier, vedlegg osv., i Kravias kundeweb.

Kravia er opptatt av å ta godt vare på den som skylder penger, og bruker en kombinasjon av e-post, SMS og telefon for å minne på kunden å betale. Vi forsøker alltid å kontakte kunden på telefon før de største kostnadene påløper.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Kravia og en god gjennomgang av dine innfordringsrutiner!