Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Faktura

Å benytte seg av en løsning for elektronisk faktura vil automatisere rutinene og prosessene i din bedrift knyttet til fakturering, og vil videre kunne føre til at din bedrift opplever økt effektivitet.

Hagland Finans - ved bruk av elektronisk faktura vil din bedrift kunne oppleve økt effektivitet
Hagland Finans – ved bruk av elektronisk faktura vil din bedrift kunne oppleve økt effektivitet

Elektronisk faktura – forenkler din hverdag

Vi tilbyr komplette fakturaprogram for en enklere arbeidsdag. Nettløsningen lar deg ta faktureringen selv mens regnskapet overlates til oss, og programmet gir et sømløst samarbeid hvor begge parter har tilgang til samme bilag og informasjon.

Med elektronisk faktura får din bedrift mulighet til å effektivisere driften ved at du ubegrenset kan fakturere når og hvor som helst, og på svært kort tid. Fakturering kan gjøres effektivt fra mobilapp, elektronisk til nettbank eller på e-post i PDF-format. Slik kan din bedrift enklere fakturere så snart jobben er gjort, unngå skippertak og usendte fakturaer – og med dette få raskere betalt.

Løsningen gir også mulighet for å massefakturere og fakturere til spesifikke kundegrupper for å spare tid, i tillegg til at den gir mulighet for å hente ut rapporter på for eksempel salgsstatisikk og ubetalte fakturaer for at din bedrift skal ha full oversikt og kontroll.

Har du spørsmål knyttet til faktura?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med løsninger for faktura – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Våre løsningstjenester

I tillegg til at vi kan rådgi deg innen hvilken løsning for faktura som er mest passende for din bedrift, tilbyr vi også en rekke andre elektroniske løsninger som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se elektroniske løsninger for en komplett oversikt over hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med løsninger for.