Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Lønn

Å benytte seg av et elektronisk lønnssytem vil automatisere rutinene og prosessene i din bedrift knyttet til lønn, og vil videre kunne føre til at din bedrift opplever økt effektivitet.

Hagland Finans - en elektronisk løsning for lønn kan øke din effektivitet
Hagland Finans – en elektronisk løsning for lønn kan øke din effektivitet

Komplett elektronisk løsning for lønn

Uavhengig av hvilken bransje din bedrift befinner seg i, tilbyr vi deg et komplett lønnssystem for automatisering av bedriftens lønnsprosesser. Løsningen kombinerer det beste av tradisjonell lønnsfunksjonalitet med nettbaserte løsninger og mobilapper for alle ansatte, for å gi din bedrift de beste forutsetningene for smart og effektivt lønns- og HR-arbeid.

Lønnsystemet får alle ansatte og ledere tilgang til nettbaserte løsninger og mobilapper som vil effektivisere og automatisere administrativt arbeid relatert til blant annet utlegg, timeføring, ferieavvikling og fravær. For eksempel vil enhver ansatt selv kunne registrere en ferie på nett eller mobil, hvor leder håndterer godkjenningsoppgavene og lønnsansvarlig automatisk får alle relevante data inn i lønnssystemet.

Har du spørsmål knyttet til lønn?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med løsninger for lønn – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Våre løsningstjenester

I tillegg til at vi kan rådgi deg innen hva et lønnssystem bør inneholde for å skape verdi, tilbyr vi også en rekke andre elektroniske løsninger som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se elektroniske løsninger for en komplett oversikt over hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med løsninger for.