Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Reiseregning

Å benytte seg av en løsning for elektronisk reiseregning vil automatisere rutinene og prosessene i din bedrift knyttet til reiser, og vil videre kunne føre til at din bedrift opplever økt effektivitet.

Hagland Finans - en løsning for elektronisk reiseregning kan øke effektiviteten i din bedrift
Hagland Finans – en løsning for elektronisk reiseregning kan øke effektiviteten i din bedrift

Elektronisk reiseregning – papirløst og enkelt

Våre digitale løsninger for reiseregninger gjør det enkelt og effektivt å føre reiseregning og utlegg gjennom bruk av mobil og nett. Med  elektronisk reiseregning blir bedriften din kvitt papirkvitteringer og utleggsskjemaer på en enkel måte; du tar bilde av utlegget med mobilen, hvor kvitteringen lagres i skyen og blir umiddelbart klar for behandling. Løsningen kan enkelt brukes for utleggsrefusjon av kjøreturer og for utlegg i utlandet, ved at kjørelengde og bompasseringer automatisk kan importeres og ved automatisk omregning av utenlandsk valuta med valutakurs for den aktuelle dagen.

Hele prosessen, fra innsendelse av kvitteringer på utlegg til godkjenning fra leder, kan med andre ord effektivt fullføres ved bruk av våre elektroniske løsninger.

Har du spørsmål knyttet til reiseregning?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med løsninger for reiseregning – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Våre løsningstjenester

I tillegg til at vi kan rådgi deg innen hvilken løsning for reiseregning som er mest passende for din bedrift, tilbyr vi også en rekke andre elektroniske løsninger som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se elektroniske løsninger for en komplett oversikt over hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med løsninger for.