Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Lønnskonsulent

Det å føre et lønnsregnskap kan fort føles komplisert om du ikke kjenner til alle regler for hvordan dette skal gjøres. Dette er grunnen til at stadig flere velger å sette bort lønnsfunksjonen til en egen lønnskonsulent.

Hagland Finans - en lønnskonsulent kan ta ansvaret for din lønnsfunksjon
Hagland Finans – en lønnskonsulent kan ta ansvaret for din lønnsfunksjon

Du står fritt til å gjøre lønnskjøringen selv

Du velger selv om du ønsker å gjøre lønnskjøringen selv eller om du vil sette ut hele lønnsfunksjonen til en ekstern lønnskonsulent for å få bistand til dette.

Dersom du velger å foreta lønnskjøringen selv vil et lønnssystem være til god hjelp. Et lønnssystem er oppdatert i forhold til reglene på lønnsområdet, og ved bruk av et lønnssystem vil det være enklere å sørge for at lønnskjøringen alltid er i tråd med myndighetenes forskrifter og lover.

Det finnes mange ulike lønnssystemer å velge blant, og system kan dermed velges basert på ens egne behov. Felles for lønnssystemene er at de fleste er bygd opp slik at feriepenger og arbeidsgiveravgift beregnes automatisk, at a-meldinger kan sendes inn direkte gjennom lønnssystemer, og at man får ferdige lister over hvilke regnskapskonti de ulike transaksjonene skal bokføres på. Om man har samme lønns- og regnskapssystem kan som regel transaksjonene bokføres automatisk.

Mange velger å sette bort lønnsfunksjonen til en lønnskonsulent

Til tross for at man får god hjelp til lønnskjøring gjennom et lønnssystem blir det stadig flere som velger å sette bort lønnsfunksjonen til en ekstern lønnskonsulent. Det sikrer kvalitet i lønnskjøringen.

Har du spørsmål knyttet til bruk av lønnskonsulent?

Dersom du trenger hjelp med problemstillinger knyttet til lønn eller ønsker mer informasjon om hvordan en av våre lønnskonsulenter kan hjelpe deg – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Mer informasjon om temaer innen lønn og personal?

Ta også gjerne kontakt med oss for å høre mer om våre tjenester innen lønn og personal, eller se lønn og personal for mer informasjon.