Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Etablering av virksomhet

Enten du går med planer om etablering av din egen bedrift eller om du akkurat har gjort det, er det mange valg som skal tas og fallgruver man fort kan ende opp i, både i etableringsfasen og i tiden som kommer etterpå.

Hagland Finans - vi veileder deg ved etablering av virksomhet
Hagland Finans – vi veileder deg ved etablering av virksomhet

Vi veileder deg fra første stund!

For at du skal unngå fallgruvene og ha best mulige forutsetninger for å lykkes med etablering av din virksomhet,-veileder vi deg fra første stund – rundt spørsmål knyttet til valg av selskapsform, praktiske forhold knyttet til registrering, og også gjennom resten av etableringsfasen hvor vi blant annet kan hjelpe deg med å lage en god forretningsplan med realistiske mål. Dette er viktige punkt for å kunne tiltrekke seg investorer eller for å søke om støtteordninger til bedriften. Vi vet også at oppgaver som fakturering, årsoppgjør og regnskap kan virke overveldende å sette seg inn i, og  hjelper deg derfor også gjerne med alt det regnskapsmessige.

Vi har lang erfaring med oppstart av bedrifter fra en rekke sektorer, og hjelper deg på veien slik at din virksomhet skal få en best mulig start og et godt grunnlag for den kommende tiden. På denne måten kan du konsentrere deg om å drive din virksomhet på best mulig måte – for å nå de målene som er satt.

For mer info, se vår bransjeløsning oppstart av ny bedrift.

Har du spørsmål knyttet til etablering av virksomhet?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med problemstillinger knyttet til etablering av virksomhet – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Mer informasjon om våre rådgivningstjenester

I tillegg til at vi gjerne hjelper deg med oppgaver knyttet til etablering av virksomhet, tilbyr vi også en rekke andre rådgivningtjenester som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se rådgivning for en komplett oversikt over våre rådgivningstjenester.