Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Opplæring i regnskap, lønn og personal

Problemstillingene innen regnskap, lønn og personal er mange, og svarene på spørsmål relatert til disse er ikke alltid “rett frem”. Vi tilbyr derfor opplæring innen områdene, hvor vanlige problemstillinger gjerne er knyttet til arbeidsavtaler, personalhåndbok, oppfølging av sykemeldte, håndtering av tjenestepensjon og forsikring.

Hagland Finans - vi tilbyr opplæring i regnskap, lønn og personal
Hagland Finans – vi tilbyr opplæring i regnskap, lønn og personal

Vi kan hjelpe deg med regnskap, lønn og personal i din bedrift

Vi har god innsikt innen fagområdene regnskap, lønn og personal – og deler gjerne av vår kunnskap. Vårt tjenesteområde inkluderer lederstøtte samt rådgivning i det å føre regnskap, lønnsarbeid, personaladministrative oppgaver og relevante elektroniske løsninger for din bedrift – som vi også kan levere til deg.

Om du har behov for konkret veiledning knyttet til spesifikke spørsmål, eller om du ønsker å delta på opplæringskurset innen temaene – ønsker vi at du skal øke din kompetanse i dette fagfeltet slik at du kan føle deg trygg i arbeidet og i avgjørelsene som tas.

Har du spørsmål knyttet til opplæring i regnskap, lønn og personal?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med problemstillinger knyttet til opplæring i regnskap, lønn og personal – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Mer informasjon om våre rådgivningstjenester

I tillegg til vårt tjenestetilbud innen regnskap, lønn og personal, tilbyr vi også en rekke andre rådgivningtjenester som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se rådgivning for en komplett oversikt over våre rådgivningstjenester.