Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Skattespørsmål

Fagfeltet skatt er omfattende og endres hyppig – noe som gjør at det kan fremstå som uoversiktlig, komplisert og detaljert. I tillegg utsettes bedrifter for stadig mer komplekse lovreguleringer, noe som gjør at det har blitt svært vanlig å tilby rådgivningstjenester for skattespørsmål.

Hagland Finans - vi tilbyr rådgivningstjenester for dine skattespørsmål
Hagland Finans – vi tilbyr rådgivningstjenester for dine skattespørsmål

Legger skattespørsmål føringer for din strategi?

Skatterådgivning handler derfor om å gi råd innenfor gjeldende lover og regler for at bedrifter hverken skal betale for mye eller for lite skatter og avgifter. For at din bedrift skal slippe å betale unødvendig mye, slik at dere sitter igjen med mest mulig etter at skatter og avgifter er betalt, er et viktig tiltak å iverksette skatterådgivning i et tidlig stadie.

Om man kommer tidlig i gang med dette kan man blant annet få dokumentert skattefradrag som påvirker skattebelastningen gjennom året, og på denne måten kan det sørges for at man får de fradragene man har krav på. I motsatt tilfelle – om man velger å  benytte seg av skatterådgivning i et senere stadie, for eksempel når ligningspapirer, selvangivelser og næringsoppgaver skal leveres – blir det beste utfallet som oftest å identifisere hva som kan gjøres neste år for å redusere skattebelastningen.

Har du skattespørsmål?

Dersom du har skattespørsmål eller trenger hjelp med problemstillinger knyttet til skatt – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Mer informasjon om våre rådgivningstjenester

Vi har lang og bred erfaring med skattespørsmål, og bistår deg gjerne med dine problemstillinger relatert til skatt for at du skal kunne planlegge driften av din virksomhet på en måte som er skattemessig gunstig og som videre kan gi deg konkurransemessige fordeler.

Vi har kunnskapen som kan hjelpe deg med dine skattespørsmål, og som kan bidra til at din bedrift slipper å betale unødvendig mye skatt og avgift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan rådgi deg i forbindelse med dine skattespørsmål, eller se rådgivning for mer informasjon om alle våre rådgivningstjenester.