Lillian Grønnestad Nestleder og autorisert regnskapsfører lg@hagland.com 52 70 12 73 906 72 722
John Haktor Bua Autorisert regnskapsfører jhb@hagland.com 52 70 12 75
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt

Transportkalkyle

I samarbeid med Uni Micro og Transportkompetanse har vi utviklet en transportkalkyle for å bistå deg og din lastebildrift mot en mer effektiv og lønnsom hverdag.

Transportkalkylen er spesielt utviklet for å bistå med bransjens typiske utfordringer. Den dekker din lastebilbedrifts behov når det kommer til beregning av nøkkelfaktorer som er essensielle for din bedrifts lønnsomhet, hvor du for eksempel kan sammenligne kostnader for ulike kjøretøy og oppdrag, i tillegg til å beregne dekk- og lønnskostnader.

Hagland Finans – har du oversikt over inntekt- og kostnadsbildet i din lastebilbedrift?

Hva inngår i transportkalkylen?

Transportkalkylen vil gi deg et komplett bilde av situasjonen i din bedrift. Brukere som allerede har testet verktøyet har blant annet gitt tilbakemelding om at verktøyet gjorde de oppmerksomme på at de med fordel kunne justere prisene for sine oppdrag. 

Verktøyet er utviklet med fokus på brukervennlighet – hvor du som bruker kun trenger å plotte inn gjeldende tall fra din lastebildrift. Beregningen tar kalkylen seg av.

Enklere blir det ikke!

Nysgjerrig på hva transportkalkylen kan gjøre for deg?

Se demo under for mer innsikt i transportkalkylen.

Hvordan går jeg frem?

Du vil få en gratis og uforpliktende prøveperiode på 30 dager fra registrering, deretter kan du selv avgjøre om kalkylene er noe du ønsker å beholde, eller ikke.

Ta kontakt på TK-Lederskole@transportkompetanse.no  – så sender vi deg en link til registrering. Selvfølgelig helt uforpliktende! 

Månedpris etter prøveperioden:
99,- for medlemmer av Transportkompetanse
129,- for ikke-medlemmer av Transportkompetanse