Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Abonner på vårt nyhetsbrev
fredag 15. januar av Stig Morten Nygård

Hagland Finans blir samarbeidspartner for Gründerloftet

Vi er glade for å kunngjøre at vi i Hagland Finans går inn som samarbeidspartner for Gründerloftet de neste årene. Sammen skal vi hjelpe bedrifter på Haugalandet med å vokse.

Et naturlig valg

Hos oss i Hagland Finans har vi definert 7 områder som vi ønsker å være ekstra gode på. De fleste av disse er bransjerelaterte (butikk, bygg & anlegg, helse, eiendom, frisør og transport). I tillegg har vi området oppstart som dekker vår ekspertise knyttet til å bistå bedrifter i oppstartsfasen med alt fra formelle prosesser, til rådgivning, prising, budsjetter og regnskap. Samarbeidet vi har gått inn i med Gründerloftet er et naturlig steg i denne satsningen.

Hva gjør Gründerloftet?

Gründerloftet er et kontorfelleskap for gründere, oppstartsselskaper, frilansere og bedrifter som ønsker å tenke nytt. Målet deres er å bringe spennende mennesker sammen og skape et samlingspunkt for nytenking og skaperkraft i regionen.

«Gründerloftet er kjent for sin varme atmosfære og inspirerende omgivelser. Det er et sted hvor du som driver egen bedrift kan møte andre på samme reise, et sted hvor vi hjelper hverandre når vi kan og et sted der idèer blir til virkelighet.»

Hva innebærer samarbeidet?

Gjennom samarbeidet vil vi bidra med vår kompetanse inn mot Gründerloftet som bedrift og, ikke minst, mot de ulike oppstartene i miljøet. Spesielt vil vi bidra bedrifter i oppstartsfasen med rådgivning. Når forholdene tillater det, vil vi være tettere innpå miljøet, og jevnlig benytte de flotte lokalene som arbeids- og møteplass.

Vi i Hagland Finans ser frem til å følge Gründerloftet tett de neste årene!