Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Abonner på vårt nyhetsbrev
mandag 3. september av Monica

Nye samarbeidspartnere

Vi jobber hele tiden aktivt for å utvide tilbudet vårt med relevante tjenester for kundene våre, og vi har i løpet av våren inngått formelle samarbeid med Innovation Lab og Succession. Flere av våre kunder har allerede fått god nytte av disse samarbeidene.

Vi samarbeider med Innovation Lab for å hjelpe deg med digitalisering 

En fersk undersøkelse utført av Virke/Infact viser at kun én av fire ledere har en plan for hva de skal gjøre når det gjelder digitalisering, og at svært mange ønsker hjelp. En annen undersøkelse, publisert av Visma tidligere i år (Visma Digital Index 2017), viste at under halvparten av norske bedrifter har digitalisert økonomiprosessene i bedriften, inkludert rutineprosesser som timeføring, betaling, fakturering, reiseregninger mv. Her er det altså fortsatt mange som har mye å hente – og vi i Hagland Finans hjelper gjerne til med å automatisere økonomiprosessene i selskapet ditt!

Innovation Lab
hjelper bedrifter med å tilpasse seg morgendagens utfordringer. En praktisk måte å gjøre dette på er gjennom digitalisering. Digitalisering er en annen måte å si at man kan «forenkle arbeidsprosesser ved hjelp av IT løsninger». Fokuset er å ta i bruk moderne skybaserte løsninger som kan brukes både på mobil og PC. Det er også viktig at disse systemene snakker sammen slik at en slipper å kopiere informasjon fra et system til et annet. Målet er å frigjøre tid og penger som i dag blir brukt til manuelle operasjoner og IT drift.

Samarbeidet vi i Hagland Finans har inngått med Jarle S. Eriksen i Innovation Lab gjør at vi sammen kan bidra til digitalisering av andre arbeidsprosesser i din bedrift – ikke kun økonomiprosesser. Vi hjelper deg å finne de områdene hvor digitalisering gir størst gevinst for bedriften, i tillegg til å finne riktige løsninger og implementere disse.

Innovation Lab hjelper også ledelsen og styret i din bedrift med å se muligheter innen digitalisering, og bidrar til å justere dagens strategi slik at den tar høyde for ny teknologi og nye forretningsmodeller.

For mer informasjon eller for å høre hva Innovation Lab kan hjelpe din bedrift med – kontakt Jarle S. Eriksen på jarle@innovationlab.no eller ved å ringe tlf.nr. 974 76 670.


Succession tilfører relasjonsrådgivning til vårt tjenestespekter

Vi i Hagland Finans er tett på ledelsen hos mange av våre kunder, og vi ser at gode relasjoner og et godt samarbeid mellom eiere og ledelse, ledelse og ansatte og innad i familiebedrifter ofte er en suksessfaktor for å klare å drive et selskap med god lønnsomhet. Vi synes derfor det er viktig å kunne tilby en god rådgiver på dette området gjennom et samarbeid med Bent Rune Sinnes i Succession.

Succession er opptatt av å utvikle lønnsomme og bærekraftige strukturer og relasjoner i bedrifter. «I samarbeid med eiere, styrer og ledelse tilrettelegger jeg for dialog og utviklingsprosesser» sier Bent Rune Sinnes i Succession.

Bent Rune har et særlig engasjement for enkeltpersoner, par og familier som eier og driver egen virksomhet. Hans erfaring er at disse praktiserer en form for tillit og forpliktelse til medarbeidere, nærmiljøet og neste generasjon som fortjener anerkjennelse.

Bent Rune starter sine prosesser med et innledende møte for å bli kjent med kundens behov og ønsker for samarbeidet. Dette kan videre føre til en samarbeidsavtale som tydeliggjør hverandres forventninger og hva det er oppdragsgiver mener er et tegn for at samarbeidet har nådd sitt mål. Bent Rune mener at god kartlegging er spesielt viktig før man går inn i arbeidsfasen og senere avslutningsfasen.

Gjennom fasene vil Succession bidra til at bedriften utvikler lønnsomme og bærekraftige relasjoner som kan tåle de utfordringer, muligheter og endringer som både personer og markedet kan skape.

Les mer om Succession sine tjenester her; www.succession.no