Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Purring- og inkassotjenester

Å benytte seg av en løsning for purring- og inkassotjenester vil automatisere din bedrifts rutiner knyttet til innfordringsprosesser, og vil videre kunne føre til at din bedrift opplever økt effektivitet.

Hagland Finans - en løsning for purring- og inkassotjenester kan effektivisere din bedrift
Hagland Finans – en løsning for purring- og inkassotjenester kan effektivisere din bedrift

Elektronisk løsning for purring- og inkassotjenester – sørg for å få inn pengene

Vi tilbyr deg og din bedrift automatisk purre- og inkassoløsning for automatisering av tidkrevende innfordringsprosesser. I tillegg til at din bedrift vil spare tid ved bruk av løsningen, vil den også gi en mer oppdatert reskontro, bedre likviditet og kontroll, samtidig som at alt enkelt kan styres fra deres økonomisystem.

Purre- og inkassoløsning er en fleksibel løsning, hvor din bedrift selv kan avgjøre om det er behov for å automatisere hele eller deler av innfordringsprosessen. Sakene vil håndteres av vår inkassopartner; Kravia.

Sammen med deg som kunde, vil vi sette opp ønsket flyt knyttet til påminnelser, purring, inkassovarsel og inkasso, slik at prosessen samsvarer best mulig med din bedrifts behov.

Har du spørsmål knyttet til purring- og inkassotjenester?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med løsninger for purring- og inkassotjenester – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Våre løsningstjenester

I tillegg til at vi kan rådgi deg innen hva en løsning for purring- og inkassotjenester bør inneholde for at den skal kunne skape verdi, tilbyr vi også en rekke andre elektroniske løsninger som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se elektroniske løsninger for en komplett oversikt over hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med løsninger for.