Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Tjenester

Regnskapssystem

Å benytte seg av et elektronisk regnskapssystem vil automatisere rutinene og prosessene i din bedrift knyttet til regnskap, og vil videre kunne føre til at din bedrift opplever økt effektivitet.

Hagland Finans - et elektronisk regnskapssystem kan effektivisere din bedrift
Hagland Finans – et elektronisk regnskapssystem kan effektivisere din bedrift

Elektronisk regnskapssystem for mer effektiv drift

I samarbeid med leverandører tilbyr vi to ulike regnskapssystemer; PowerOffice Go og Visma Business.

PowerOffice Go

Med PowerOffice Go får du som kunde et enkelt og intuitivt, men likevel komplett, skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. For å dekke enda flere behov har PowerOffice Go mange utvidelser, hvor løsningen kan integreres med eksterne systemer som blant annet kassasystemer, bank, nettbutikk og fagsystemer.

PowerOffice Go er med andre ord et fleksibelt system. Ut ifra dine ønsker og hvilke behov din bedrift har, kan PowerOffice Go enkelt tilpasses. Slik får du full oversikt over den informasjonen du er mest opptatt av – hvor og når som helst.

Vi tilbyr systemleveranse, samt faglig og teknisk brukerstøtte, også for deg som ikke er regnskapskunde hos oss.

Visma Business

Visma Business er av landets mest brukte regnskapssystem for større kunder. Det komplette men likevel brukervennlige økonomisystemet legger til rette for et smidig samarbeid mellom oss som regnskapsbyrå, og deg som kunde.

Med god funksjonalitet bidrar Visma Business til solid økonomistyring på en enkel og effektiv måte, gjennom automatisering av prosesser og ved tilgang fra både nettbaserte løsninger og mobilapper. Systemet forenkler arbeid relatert til drift og økonomistyring i din bedrift, hvor blant annet rutiner for faktura, betaling, innfordring og bokføring vil kunne automatiseres.

Om din bedrift har behov for en fleksibel og tilpasset løsning, kan Visma Business skreddersys for å imøtekomme deres ønsker. Løsningen er integrert mot en rekke forretningssystemer og bransjeløsninger, og kan enkelt utvides med nye integrasjoner ved behov.

Har du spørsmål knyttet til regnskapssystem?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med løsninger for regnskapssystem – ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Våre løsningstjenester

I tillegg til at vi kan rådgi deg innen hvilket regnskapssystem som er mest passende for din bedrift, tilbyr vi også en rekke andre elektroniske løsninger som kan være aktuelle for deg og din bedrift. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller se elektroniske løsninger for en komplett oversikt over hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med løsninger for.