Bilde av Stig Morten Nygård
Stig Morten Nygård Daglig leder smn@hagland.com 52 70 12 99 911 88 660
Line Våge Håvardsen Assisterende daglig leder / Statsautorisert regnskapsfører lvh@hagland.com 52 70 12 73 908 69 105
Besøksadresse Smedasundet 97B 5525 Haugesund
Postadresse Postboks 98     5501 Haugesund
Åpningstider Man-fre: 08-16
Kontakt oss - vi svarer deg raskt
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Abonner på vårt nyhetsbrev
onsdag 29. august av Monica

Vi styrker laget med tre nye medarbeidere

For å møte den økte oppdragsmengden har vi i løpet av våren vært så heldige å få ansatt tre nye medarbeidere.

Monica, Siri og Bente startet hos oss våren 2018

Monica Bårdsen har flyttet hjem etter nesten to år i Oslo hvor hun jobbet som Management Consultant i IT konsulentselskapet Acando. Monica er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) fra Universitetet i Stavanger. I Hagland skal Monica jobbe med forretningsutvikling, økonomisk rådgivning og digitalisering både internt og overfor våre kunder. Monica er genuint interessert hvordan teknologi vil påvirke samfunnet og organisasjoner fremover.

Siri Marie Steinsnes Haavelmoen
 har en bachelor i økonomi og administrasjon fra HSH og har de siste årene jobbet som økonomikonsulent i Haugesund kommune. Før den tid var hun butikksjef i flere butikker, bl.a. Spaceworld på Amanda og Free Record Shop på Markedet. Siri skal jobbe som kundeansvarlig innenfor regnskap, lønn og rådgivning, og vi håper hennes gode erfaring innen ledelse og drift av butikk vil komme våre butikkunder til gode!

Bente Iren Erland er siste tilskudd på laget, og begynner 2. juli. Bente har også en bachelor i økonomi og administrasjon fra HSH, og kommer nå fra jobben som økonomi- og personalansvarlig i Traktor & Maskin AS. Bente er opprinnelig utdannet frisør og drev sin egen frisørsalong i mange år, før hun omskolerte seg til økonom for noen år siden. Bente er fortsatt brennende engasjert i frisørfaget og med sin unike kombinasjon som økonom, frisør og gründer, skal hun bidra til å gi gode råd til hvordan bedriftene i frisørbransjen kan drive mer lønnsomt.